flyttstädning i sverige, flyttstädning stockholm,

Om oss

Svenska Fondtipset är ett koncept som vuxit fram genom ett team av privatpersoner och entreprenörer som genom decennier arbetat med olika investeringar i både aktier, fonder, obligationer rena och högriskpappar som warranter och optioner.

Som du säkert förstår så har långt ifrån alla strategier varit lyckade och många gånger har de s.k. investeringarna varit rena lottsedlarna där man sedan "stuckit huvudet i sanden som strutsen" när det gått emot och mycket kapital har gått förlorat över tid. Visa av många års arbete har vi med modern teknik och enhel del sunt förnuft tagit fram en enkel men vinnande metod som gett ett fantastiskt resultat.

Spela inte bort pengar

Liknelsen med att jämföra aktie- och optionsinvesteringar med lottsedlar är faktiskt inte så långsökt när det kommer till spel och dobbel. I olika nätverk har det visat sig att intresset för att spela i olika former är mycket stort. Ta hästar och travsport till exempel. Många både begåvade och framgångsrika personer ägnar flera timmar i veckan åt att försöka analysera, kartlägga, utvärdera för att sedan spela och försöka hitta "vinnarna" bland de hundratals aktiva travhästar som tävlar flera dagar i veckan. Oddsen förändras naturligtvis ytterligare beroende på vilken kusk som kör samt vilket väder det blir och hur det i sin tur påverkar underlaget. Så de allra flesta förstår nog att det spela på tips och hästar är ett nöje - som kostar en hel del pengar.

Investera och tjäna pengar

Svenska Fondtipset lägger ner minst lika många timmar i veckan som de största travfantasterna på att analysera och utvärdera utvecklingen på världens börser och olika megatrender inom vissa branscher. Skillnaden mot att ha kännedom och kunskaper om hundratals hästar är att vi lägger fokus på att identifiera de 10 till 15 för tillfället mest högpresterande fonderna inom PPM-systemet. Sedan får du tips om vilka av dessa, samt hur stor del, vi väljer att vara investerade i för att få bästa tänkbara avkastning över tid. Är utvecklingen bara hyggligt så är det BRA för din ekonomi. Kan vi hålla målsättningen med en avkastning på minst 20 % per år så innebär det en FANTASTISK utveckling av din ekonomi.

Vår filosofi

I stället för att låta slumpen och spel styra din framtida ekonomi så avsätter du i stället en del av din inkomst att investera i världens främsta och mest framgångsrika företag. För det är ju det fonder gör. För dina pengar köper fonderna aktier i de bolag som de anser vara bästa för stunden. Vi investerar i de välrenommerade fonder som trendar bäst just nu och det är dessa vi gärna vill tipsa dig om samt en logisk procentuell inbördes fördelning.
Så för tillfället är vi indirekt investerade i bland annat Apple, Microsoft, Amazon och globalt ledande företag som utvecklar och tar fram teknologier och metoder för att begränsa global uppvärmning. Att "bara spara" är tråkigt. Att däremot investera är både kul och lönsamt. Det är aldrig för tidigt eller sent att börja. Häng med du också!

-

Prenumerera nu »

 

PS. Det skall tilläggas att sannolikt kommer du alltid att finna enskilda fonder som går bättre vissa perioder. Men börjar man "hoppa mellan tuvorna" så kan det ofta gå lika mycket ned som upp. Tro oss, vi har tidigare gjort det flera gånger om.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK